facebook

Duurzaam wonen in je eigen stijl

Lees meer

Waarom hout?

In Scandinavië is hout al eeuwenlang het favoriete bouwmateriaal. Geen wonder, want een houten huis bouwen en erin leven is een aparte ervaring.

Hout geeft een warm, geborgen gevoel. Het ademt, reguleert de luchtvochtigheid en isoleert zowel warmte als geluid prima. Zo leef je in een natuurlijk en gezond milieu. Bovendien kan je met een beetje handigheid je huis gedeeltelijk of zelfs helemaal zelf bouwen, wat een pak scheelt in de kosten.

Houtbouw is, vergeleken bij andere bouwtechnieken, beter voor het milieu én je gezondheid.

Je houten droomhuis op maat

Droom je van een houten huis op maat van je leven? Dan is Houten Huis je ideale partner. We leveren en bouwen huizen en chalets volgens een door onze Finse partner uitgedacht systeem: Finncotec, een unieke combinatie van houtskeletbouw en houtmassiefbouw. Dankzij dit systeem kunnen we alle voordelen van hout optimaal benutten, zonder in te boeten aan duurzaamheid of design.

Dankzij moderne, computergestuurde productietechnieken kunnen we je persoonlijk ontwerp perfect uitvoeren, ofwel een bestaand ontwerp snel en flexibel aanpassen aan je wensen. Daarbij combineren we de Finse expertise met het vakmanschap van hier.

Kies je eigen stijl

Op esthetisch vlak kan je met hout alle kanten op. Van landelijk tot superstrak: Houten Huis realiseert je droomhuis in elke gewenste stijl en garandeert een piekfijne detailafwerking. Want elk Houten Huis getuigt, van dorpel tot dak, van hoogwaardige kwaliteit.

Gratis: doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Kom eens langs in één van onze kijkwoningen in Gent of Oudenaarde. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

contacteer ons