Over Ons

 

'Ons', dat is Ewout, Michiel en Robijn. Houten Huis BVBA is ontstaan uit onze drie eenmanszaken: Vercaemer, Huis Brutus en Hamerzaag. Naast structurele werken deden we in die tijd ook veel interieurschrijnwerk. We deelden een passie voor hout en de vele voordelen ervan, en werkten geregeld samen.

Op een beurs over ecologisch bouwen leerden we Hugo kennen, de toenmalige invoerder van het Finncotec-systeem voor België, Nederland en Noord-Frankrijk, en de gezelligste mens op aarde! Zijn enthousiasme over de Finse manier van bouwen sloeg op ons over. Zo begonnen we naast houtskeletbouw ook houtmassiefbouw en een combinatie van de twee aan te bieden.
Toen Hugo enkele jaren later op pensioen ging namen wij de invoer van het Finncotec-systeem van hem over.

Intussen zijn we specialisten in houtskelet- én houtmassiefbouw, en kan u met elk project bij ons terecht. Nieuwbouw of renovatie, klein of groot, vrijstaand of aanbouw, zelfs een extra verdieping op uw woning!

Met de jaren verzamelden we een hechte en gemotiveerde groep medewerkers.

Team

Afbeelding
Ewout

Klantencontact en offertes

Afbeelding
Michiel

Werfleider en facturatie

Afbeelding
Robijn

Werfleider

Afbeelding
Junot

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Yanko

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Eitan

Houtbouw en schrijnwerk

Partners

Afbeelding
Enzo

Hellende daken

Afbeelding
Nils

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Tom

Platte daken

Foto van een man

Pascal

Evergem

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Erik en Julie

Zaffelare

De samenwerking met Houten Huis was efficiënt en betrouwbaar, het geleverde werk werd met goede zorg en kwaliteit uitgevoerd. Er werd dagelijks zeer goed opgeruimd waardoor we respect voelden voor ons huis. Kortom: een positieve en authentieke samenwerking!

Man

Koen en Eline

Sint-Amandsberg

Jullie waren van begin tot eind professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Ongelofelijk wat jullie op een week kunnen verwezenlijken. Het zijn jullie gouden handen die al die houten balken omtoverden tot een huis! Heel erg bedankt.

Vrouw

Hilde

Eke

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Foto van een man

Eric

Nieuwpoort

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Foto van een vrouw

Anoek

Sint-Amandsberg

Mijn droom is werkelijkheid geworden, het comfort is onevenaarbaar!

Foto van een man

Sami

Gent

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

loading-animation