Over Ons

'Ons', dat is Ewout, Michiel en Robijn. Houten Huis BVBA is ontstaan uit onze drie eenmanszaken: Vercaemer, Huis Brutus en Hamerzaag. Naast structurele werken deden we in die tijd ook veel interieurschrijnwerk, we deelden een atelier in Destelbergen en werkten geregeld samen.


Op een beurs over ecologisch bouwen kwamen we Hugo tegen, de toenmalige invoerder van het Finncotec-systeem voor België en Noord-Frankrijk, en de gezelligste mens op aarde!

Zijn uitspraak 'Ik heb geen klanten, enkel maten!' wekte onze bewondering en zijn enthousiasme voor de Finse manier van bouwen sloeg meteen op ons over.


Toen Hugo enkele jaren later op pensioen ging besloten we de handen ineen te slaan en zijn nobele werk verder te zetten: Houten Huis BVBA was geboren.


Intussen zijn we specialisten in houtskelet- en houtmassiefbouw, en kan u met elk project bij ons terecht! Nieuwbouw of renovatie, klein of groot, vrijstaand of aanbouw, of zelfs een extra verdieping op uw woning!


Met de jaren verzamelden we een hechte en gemotiveerde groep medewerkers.

Man

Koen en Eline

Sint-Amandsberg

Jullie waren van begin tot eind professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Ongelofelijk wat jullie op een week kunnen verwezenlijken. Het zijn jullie gouden handen die al die houten balken omtoverden tot een huis! Heel erg bedankt.

Foto van een man

Pascal

Evergem

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Foto van een man

Eric

Nieuwpoort

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Foto van een vrouw

Anoek

Sint-Amandsberg

Mijn droom is werkelijkheid geworden, het comfort is onevenaarbaar!

Foto van een man

Sami

Gent

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Vrouw

Hilde

Eke

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Erik en Julie

Zaffelare

De samenwerking met Houten Huis was efficiënt en betrouwbaar, het geleverde werk werd met goede zorg en kwaliteit uitgevoerd. Er werd dagelijks zeer goed opgeruimd waardoor we respect voelden voor ons huis. Kortom: een positieve en authentieke samenwerking!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

loading-animation