Over Ons

 

Houten Huis BV is ontstaan uit onze drie eenmanszaken: Vercaemer, Hamerzaag en Huis Brutus, elk actief in de houtskeletbouw en binnen- en buitenschrijnwerk. We deelden een passie voor hout en de vele voordelen ervan, en werkten geregeld vruchtbaar samen. In 2017 besloten we onze krachten te bundelen en richtten samen Houten Huis BV op, we bouwden ons kantoor in Destelbergen.

Op een beurs over ecologisch bouwen leerden we Hugo kennen, de toenmalige invoerder van het Finncotec-systeem voor België, Nederland en Noord-Frankrijk, en de gezelligste mens op aarde! Zijn enthousiasme over de Finse manier van bouwen sloeg op ons over. Zo begonnen we naast houtskeletbouw ook houtmassiefbouw en een combinatie van de twee aan te bieden.
Toen Hugo enkele jaren later op pensioen ging namen wij de invoer van het Finncotec-systeem van hem over.

Intussen zijn we specialisten in houtskelet- én houtmassiefbouw, en kan u met elk project bij ons terecht. Nieuwbouw of renovatie, strak of traditioneel, klein of groot, vrijstaand of aanbouw, zelfs een extra verdieping op uw woning! We proberen zo ecologisch mogelijk te bouwen, en streven in alles wat we doen naar 100% klanttevredenheid.

Met de jaren verzamelden we een hechte en gemotiveerde groep medewerkers.

Team

Afbeelding
Ewout

Zaakvoerder en klantencontact

Afbeelding
Robijn

Zaakvoerder en werfopvolging

Afbeelding
Yanko

Ploegbaas

Houtbouw, schrijnwerk, schilderwerken en zinkwerken

Afbeelding
Junot

Ploegbaas

Houtbouw, schrijnwerk en interieur

Afbeelding
Jarne

Ploegbaas

Houtbouw, schrijnwerk en roofing

Afbeelding
Nils

Ploegbaas

Houtbouw, schrijnwerk en EPDM

Afbeelding
Paul

Atelierverantwoordelijke
Meubilair en tiny houses

Afbeelding
Jelle

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Dries

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Stanislas

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Wannes

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Jacob

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Stefanie

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Manuel

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Reinout

Houtbouw en schrijnwerk

Afbeelding
Nico

Houtbouw en schrijnwerk

Partners

Afbeelding
David

Elektriciteit, sanitair en ventilatie

Afbeelding
Joery

Dakwerken

Afbeelding
Sven

Tegels en terrassen

Afbeelding
Foto van een man
Pascal

Binnen- en buitenpleister

Afbeelding
Quinten

Metaalbewerking

Vrouw

Elien en Frederik

Brakel

Het team van Houten Huis is heel bereikbaar, aanspreekbaar, flexibel, professioneel, enthousiast, respectvol... We raden Houten Huis absoluut aan en zouden meteen opnieuw voor dit dynamische team kiezen voor de bouw van onze woning!

Foto van een man

Sami

Gent

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Erik

Strijensas

Het bouwen met de mannen van Houten Huis was op alle vlakken een feestje. Gingen er dingen mis? Zelden. En die dingen werden snel weer opgelost. De service achteraf is ook al zo fijn, de paar puntjes op de i werden netjes afgemaakt.

Man

Tom en Anja

Heusden

Het was een vlotte en aangename samenwerking. Steeds correct en goed op schema. Kwaliteit en goede communicatie zijn jullie sterke punten. Bedankt!

Koen en Eline

Sint-Amandsberg

Jullie waren van begin tot eind professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Ongelofelijk wat jullie op een week kunnen verwezenlijken. Het zijn jullie gouden handen die al die houten balken omtoverden tot een huis! Heel erg bedankt.

Foto van een man

Eric

Nieuwpoort

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Man

Robert

Stekene

Vakbekwame mensen. Vlotte uitvoering. Helpen mee uw project af te werken, zelfs buiten hun contract. Geen verrassingen bij de afrekening.

Victoria

Almere

Deze jongens weten wat ze doen. Ze zijn jong en vol energie, maar tegelijkertijd doen ze hun werk zo bekwaam dat we het onafgebroken kunnen bewonderen. Alles is perfect en van hoge kwaliteit en ons huis is zeer snel gebouwd.

Man

Pascal

Evergem

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Erik en Julie

Zaffelare

De samenwerking met Houten Huis was efficiënt en betrouwbaar, het geleverde werk werd met goede zorg en kwaliteit uitgevoerd. Er werd dagelijks zeer goed opgeruimd waardoor we respect voelden voor ons huis. Kortom: een positieve en authentieke samenwerking!

Tom

Heusden

Het team van Houten Huis heeft een "alles-is-mogelijk" mentaliteit. Voor elk probleem wordt er samen gezocht naar een oplossing. Van begin tot einde van het bouwproject een doordachte communicatie en een vlotte terugkoppeling. Hele fijne samenwerking, waarvoor mijn oprechte dank!

Stijn en Leen

Doorslaar

Al snel waren we het eens om onze droom, de realisatie van een koffiehuis, feestlocatie en bloemenpluktuin in het prachtige Doorslaar, te realiseren met Houten huis. Van dag één konden we beroep doen op hun professionele aanpak en advies. De communicatie en vriendelijke omgang maken het plaatje compleet!
 

Vrouw

Hilde

Eke

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Jessie

Moerbeke

Samen met Houten Huis heb ik m'n droom kunnen waarmaken: een Tiny house bouwen! Het was een super fijne samenwerking, waarbij ik het gevoel had dat er echt naar mijn wensen en ideeën werd geluisterd! Het Tiny House is helemaal geworden hoe ik het mij had voorgesteld!

Cedric

Heusden

Een heel positieve ervaring en tevreden met het eindresultaat. Vlotte communicatie, oplossingsgericht denken, stiptheid en netheid op de werf zijn de speerpunten voor het efficiënt verloop van de werken. Bedankt!

Foto van een vrouw

Anoek

Sint-Amandsberg

Mijn droom is werkelijkheid geworden, ik heb nooit zo heerlijk gewoond als in mijn nieuwe Finncotec woning!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.