Over Ons

'Ons', dat is Ewout, Michiel en Robijn. Houten Huis BVBA is ontstaan uit onze drie eenmanszaken: Vercaemer, Huis Brutus en Hamerzaag. Naast structurele werken deden we in die tijd ook veel interieurschrijnwerk, we deelden een atelier in Destelbergen en werkten geregeld samen.


Op een beurs over ecologisch bouwen kwamen we Hugo tegen, de toenmalige invoerder van het Finncotec-systeem voor België en Noord-Frankrijk, en de gezelligste mens op aarde!

Zijn uitspraak 'Ik heb geen klanten, enkel maten!' wekte onze bewondering en zijn enthousiasme voor de Finse manier van bouwen sloeg meteen op ons over.


Toen Hugo enkele jaren later op pensioen ging besloten we de handen ineen te slaan en zijn nobele werk verder te zetten: Houten Huis BVBA was geboren.


Intussen zijn we specialisten in houtskelet- en houtmassiefbouw, en kan u met elk project bij ons terecht! Nieuwbouw of renovatie, klein of groot, vrijstaand of aanbouw, of zelfs een extra verdieping op uw woning!


Met de jaren verzamelden we een hechte en gemotiveerde groep medewerkers.

Foto van een vrouw

Anoek

Bouwheer

Mijn droom is werkelijkheid geworden!

Vrouw

Hilde

Bouwheer

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Foto van een man

Sami

Klant

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Foto van een man

Eric

Bouwheer

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Foto van een man

Pascal

Klant

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

loading-animation