Zelf bouwen of laten bouwen

Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dat kan met het Finncotec systeem! Als je een beetje handig bent, kan je je houten huis zelf monteren. Volledig of gedeeltelijk.

Op die manier liggen de kosten nóg lager. Nadat de definitieve plannen zijn uitgetekend door de ingenieurs in Finland, worden alle logbalken en staanders op maat gezaagd en gefreesd. Alles wordt waterdicht verpakt en afgeleverd op de bouwwerf.

De balken zijn voorzien van een etiket, op de meegeleverde plannen is duidelijk te zien waar elke balk moet komen. Het benodigde gereedschap voor de montage bestaat uit niet veel meer dan een stevige hamer en een schroefmachine.

Foto van een vrouw

Anoek

Bouwheer

Mijn droom is werkelijkheid geworden!

Foto van een man

Eric

Bouwheer

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Foto van een man

Pascal

Klant

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Vrouw

Hilde

Bouwheer

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Foto van een man

Sami

Klant

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

loading-animation