Zelf bouwen of laten bouwen

Heb je zin om zelf de handen uit de mouwen te steken? Dat kan met het Finncotec systeem! Als je een beetje handig bent, kan je je houten huis zelf monteren. Volledig of gedeeltelijk.

Op die manier liggen de kosten nóg lager. Nadat de definitieve plannen zijn uitgetekend door de ingenieurs in Finland, worden alle logbalken en staanders op maat gezaagd en gefreesd. Alles wordt waterdicht verpakt en afgeleverd op de bouwwerf.

De balken zijn voorzien van een etiket, op de meegeleverde plannen is duidelijk te zien waar elke balk moet komen. Het benodigde gereedschap voor de montage bestaat uit niet veel meer dan een stevige hamer en een schroefmachine.

Man

Koen en Eline

Sint-Amandsberg

Jullie waren van begin tot eind professioneel en persoonlijk tegelijkertijd. Ongelofelijk wat jullie op een week kunnen verwezenlijken. Het zijn jullie gouden handen die al die houten balken omtoverden tot een huis! Heel erg bedankt.

Vrouw

Hilde

Eke

Ik kan Houten Huis, zowel als wonen in een houten huis (ik zou nu al in geen bakstenen huis meer willen wonen) zeker aanbevelen! Bedankt om zo een mooie, warme thuis voor ons te hebben gemaakt!

Foto van een man

Sami

Gent

Uw collega's stelden zich flexibel op en pasten zich waar mogelijk aan aan onze wensen. De communicatie verliep goed en de werf is steeds op een ordentelijke manier achter gelaten. 

Foto van een vrouw

Anoek

Sint-Amandsberg

Mijn droom is werkelijkheid geworden, het comfort is onevenaarbaar!

Foto van een man

Eric

Nieuwpoort

Jullie werk voldeed volledig aan onze verwachtingen, waarvoor dank.  De samenwerking verliep heel vlot, niets op aan te merken...

Erik en Julie

Zaffelare

De samenwerking met Houten Huis was efficiënt en betrouwbaar, het geleverde werk werd met goede zorg en kwaliteit uitgevoerd. Er werd dagelijks zeer goed opgeruimd waardoor we respect voelden voor ons huis. Kortom: een positieve en authentieke samenwerking!

Foto van een man

Pascal

Evergem

De communicatie verliep heel goed, de werken zijn uitgevoerd volgens plan!

Doortimmerd advies

Contacteer ons voor een gratis advies of een transparante offerte. Als jij je (woon)dromen met ons deelt, helpen we die graag waarmaken.

loading-animation